واکنش رسانه‌ها به حملات اسرائیل به صدا و سیمای ایران

حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیمای دولتی ایران، واکنش‌های گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی به همراه داشت. در حالی که برخی رسانه‌ها با محکوم کردن این اقدام، آن را نقض قوانین بین‌المللی دانستند، برخی دیگر با احتیاط به پوشش این خبر پرداختند.
کد خبر: ۱۳۱۲۱۱۹
| |
12810 بازدید
|
۱

واکنش رسانه‌ها به حملات اسرائیل به صدا و سیمای ایران

به گزارش تابناک؛ حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیمای دولتی ایران، واکنش‌های گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی به همراه داشت. در حالی که برخی رسانه‌ها با محکوم کردن این اقدام، آن را نقض قوانین بین‌المللی دانستند، برخی دیگر با احتیاط به پوشش این خبر پرداختند.  

 نیویورک پست: یک مجری تلویزیون ایران پس از حمله اسرائیل به صدا و سیمای دولتی، در حین پخش زنده صدمه دید.

تایمز: اسرائیل روز دوشنبه به دفتر مرکزی صدا و سیما حمله کرد و پوشش زنده را مختل کرد و استودیو را پر از گرد و غبار کرد.

نیویورک تایمز: یک مجری خبر در حال صحبت بود که ناگهان انفجاری ساختمان را لرزاند و به دنبال آن صدای شکستن شیشه و فریاد، همه بینندگان‌در تلویزیون زنده این لحظات را دیدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
فدایی ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
ایران پر است ازاین شیر زن ها.......
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت