بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله رژیم صهیونیستی

سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، بیانیه‌ای منتشر کرد.
کد خبر: ۱۳۱۱۳۴۳
|
۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲ 13 June 2025
|
2476 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از سازمان انرژی اتمی، در این بیانیه آماده است: سحرگاه و صبح امروز رژیم صهیونیستی در اقدامی ددمنشانه و مغایر با قوانین بین المللی ضمن حمله به مناطق مسکونی، تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان به همراه جمعی از شهروندان شامل زنان و کودکان را به شهادت رساند. سازمان انرژی اتمی ایران با ابراز مراتب تسلیت و تبریک شهادت مظلومانه فرماندهان، دانشمندان و نیز شهروندان کشورمان به اطلاع می¬رساند که در حمله به مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن (نطنز) آسیب‌هایی به بخش‌های مختلف این مجتمع وارد شده است. بررسی‌ها درخصوص میزان آسیب‌های وارده در حال انجام است.

تاکنون هیچگونه گزارشی حاکی از خسارات جانی به نیرو‌های مستقر در سایت مذکور دریافت نشده است.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که هیچگونه آلودگی پرتوی و شیمیایی به بیرون از سایت تسرّی نیافته است.

این اقدام رژیم صهیونیستی مغایر با قوانین بین‌المللی از جمله مصوّبات شورای حکام، کنفرانس عمومی و شورای امنیّت سازمان ملل می‌باشد.

طی دو سال گذشته و به دنبال تهدیدات مکرّر رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای کشورمان، رئیس سازمان انرژی اتمی با ارسال نامه‌های مختلف بعنوان آقای گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نیز طی مذاکرات صورت گرفته با وی با توجه به مسئولیت‌های قانونی او خواستار محکومیت این تهدیدات از جانب ایشان شده بود که متأسفانه تا این لحظه حتی پس از وقوع حمله، مدیر کل هیچگونه اقدامی در این‌خصوص انجام نداده است.

این در حالی است که آژانس با تهیه گزارشات سیاسی مغرضانه براساس اطلاعات جعلی دریافتی از جانب رژیم صهیونیستی عملاً از مسیر حرفه‌ای و بیطرفی خارج شده است. سازمان انرژی اتمی ایران این سکوت را نوعی همراهی با رژیم صهیونیستی تلقی نموده و معتقد است بدین‌ترتیب آژانس تا حد تبدیل شدن به ابزاری در دست رژیم صهیونیستی تنزل یافته و اعتبار خود را بعنوان یک سازمان معتبر بین‌المللی از دست داده است. این حمله شکستی برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدلیل کوتاهی¬های غیرقابل توجیه و عدم ایفای نقش حرفه‌ای و بیطرفانه مدیر کل از جمله در تأمین امنیت تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای تحت نظارت آژانس می‌باشد.

هیچ تردیدی نیست که فشار‌های سیاسی که این بار با فشار‌های نظامی نیز همراه شده است. خللی در عزم دانشمندان و متخصصین و کارکنان این صنعت افتخارآفرین وارد نخواهد کرد. این افتخارآفرینان برعکس خواسته‌های دشمنان با انگیزه‌ای دوچندان، اهداف عالیه کشور در اعتلای هرچه بیشتر صنعت هسته¬ای را دنبال خواهند نمود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت