تلاش ترامپ برای دیدار با مقامات ایرانی در اسرع وقت

شبکه سی ان ان آمریکا دوشنبه شب به وقت محلی به نقل از یک مقام آمریکایی و یک منبع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور به دستیاران خود دستور داده است که در اسرع وقت برای ترتیب دادن نشستی با مقامات ایرانی تلاش کنند.
کد خبر: ۱۳۱۲۱۰۱
|
۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 17 June 2025
|
89693 بازدید
|

سی‌ان‌ان: ترامپ در پی دیداری با مقامات ایرانی در اسرع وقت است

شبکه خبری سی‌ان‌ان دوشنبه شب به وقت محلی به نقل از یک منبع آگاه و یک مقام آمریکایی گزارش داد: ترامپ به دستیارانش دستور داده است تا تلاش کنند در اسرع وقت دیداری با مقامات ایرانی ترتیب دهند زیرا او به سرعت در تلاش است تا مشخص کند که آیا تهران در مورد دیپلماسی برای حل مناقشه خود با (رژیم) اسرائیل جدی است یا خیر.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سی ان ان تصریح کرد: از زمانی که اسرائیل اولین موشک‌های خود را پرتاب کرد، ترامپ علناً تأکید کرده است که ایران باید برای رسیدن به توافق با ایالات متحده پای میز مذاکره بیاید، در حالی که به طور خصوصی از تیم خود خواسته است که خطوط ارتباطی با ایرانی‌ها و واسطه‌های ایرانی را باز نگه دارند.

این شبکه تلویزیونی آمریکا تصریح کرد: در گفت‌ وگوهایی که ترامپ با رهبران اروپایی در حاشیه نشست گروه هفت در کانادا داشته، به همتایانش گفته که تلاش‌هایی برای برقراری آتش‌بس میان ایران و اسرائیل در جریان است و همچنین اشاره کرده که خواهان دیدار میان مقامات آمریکایی و ایرانی در همین هفته است.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: یک مقام آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته که اگرچه هنوز چیز قطعی‌ تعیین نشده است اما هر دو طرف، ایران و اسرائیل، در مسیر درستی پیش می‌روند. ترامپ همچنین گفته است که ایرانی‌ها پیش‌تر در روز دوشنبه از طریق واسطه‌ها با آمریکا تماس گرفته‌اند.

ترامپ پیش از اعلام اینکه تیمش زودتر کانادا را ترک خواهد کرد تا برای نظارت بر اوضاع به واشنگتن بازگردد، گفت: «فکر می‌کنم ایران اساساً پای میز مذاکره است و می‌خواهد به توافق برسد.»

رئیس جمهور آمریکا درباره برنامه‌های احتمالی خود در صورت شکست تلاش‌های دیپلماتیک از جمله احتمال اعزام نیروهای نظامی آمریکا برای همراهی با اسرائیل در هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران، شفاف صحبت نکرد.

تا عصر دوشنبه به وقت محلی ، کاخ سفید بیان کرد که ایالات متحده در حملات علیه ایران مشارکت نکرده است.

الکس فایفر یکی از سخنگویان کاخ سفید در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) گزارش‌های مربوط به حمله آمریکا به ایران را تکذیب کرد و گفت: «این درست نیست.»

وی افزود: «نیروهای آمریکایی موضع دفاعی خود را حفظ می‌کنند و این تغییر نکرده است. ما از منافع آمریکا دفاع خواهیم کرد.»

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

تلاش ترامپ برای دیدار با مقامات ایرانی در اسرع وقت

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۱۸
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
نشست مذاکره همش بازی دادن ایران
بهشون رحم نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
واقعا چه کسی دوباره فریب این شغال زرد را خواهد خورد؟
نتیجه فریب مجدد، فقدان کدام سردار عزیز ملت خواهد بود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
اقای عراق چی ملت از مذاکره خیری ندید توقف مذاکره خواست ملت تمام
جانباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
این زردشغال، بسیار پست و نامرد هست. واقعا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست.
ج ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
غلط کرده ترامپ عزیزان مابزننداین کاربرای همیشه تمام شود بعداین همه شهید که هرکدام تارمو یشان صدبرابران خاءنین ارزش داشت
محتا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
به هیچ وجه قبول نکنید این یک تله بسیار بزرگ است ، تا نابودی کامل اسرائیل فقط بکوبینش بکوبین این دیو رو سرش و بزنیم کار تمومه
آلآمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
مرگ یک بار شیون هم نمی کنیم ،مذاکره بی مذاکره کاررا تمام کنید یاطرف ما وطرف دیگر به جهم،این فرصت دیگر پیش نمی آید ورها کردن اسرائیل دراین موقعیت پبش آمده اشتباه است،جنگ وهجمه راآنه آغاز کرده اند وتمام کننده باید ماباشیم، به حول ال...العظیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
ما از شهادت استقبال خواهیم کرد به بهای خون هم وطنان عزیزمان فقط بکوبید بر سرشان با تشکیل لشکر بیست میلیونی حرکت به سمت اسرائیل از مرز زمینی به امید خدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
مرگ بر آمریکا مرگ بر اسراییل
ظفرعظیمی مهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
بکوبید تا لحظه نابودی اسراییل بکوبید بکوبید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت