بیماری لاعلاج جان فوتبالیست اسرائیلی را گرفت

بازیکن آفریقایی اسرائیل با ابتلا به بیماری لاعلاج مُرد.
کد خبر: ۱۳۰۶۸۷۵
|
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳ 21 May 2025
|
1100 بازدید

بیماری لاعلاج جان فوتبالیست اسرائیلی را گرفت

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ اسرائیل درحالی شبانه روز بمب روی مردم غزه می‌ریزد که امروز(چهارشنبه) رویترز خبر داد که جادی کیندا، بازیکن تیم ملی فوتبال اسرائیل با ابتلا به بیماری لاعلاج جان داد.رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ علیه غزه بیش از ۵۳ هزار فلسطینی که ۸۰ درصد آنها زنان و کودکان هستند را به شهادت رسانده است.
این هافبک ۳۱ ساله در کارنامه خود بازی برای تیم‌های باشگاهی کانزاس سیتی آمریکا و مکابی تل‌آویو را دارد.او ۱۰ بازی ملی برای تیم رژیم اشغالگر قدس نیز انجام داده است.

رویترز گزارش می‌دهد که کیندا از یهودیان اتیوپی است که در زمان کودکی به همراه والدین خود به سرزمین اشغالی نقل مکان کردند و جزو شهرک نشین‌های صهیونیست به شمار می‌آید.براساس گزارش رویترز، بازیکن ۳۱ ساله تیم ملی فوتبال اسرائیل به یک بیماری ناشناخته و لاعلاج مبتلا شده که در عرض چند ماه او را از پای درآورده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت