ماهی دارای سطح بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که تری گلیسیرید (نوعی چربی موجود در خون) را کاهش میدهد.
به گزارش «تابناک» به نقل از بهداشت نیوز، اسیدهای چرب مفید، خطر پرفشاری خون و خطر ابتلا به لخته شدن خون را کاهش می دهد. این اسیدها بر سطح کلسترول بد تأثیر نمیگذارد، اما ممکن است به کاهش تری گلیسیرید و افزایش کلسترول خوب کمک کند.
کارشناسان تغذیه به دلیل فواید فراوان امگا ۳، مصرف دست کم ۲ وعده ماهی در هفته را توصیه میکنند. بالاترین سطح اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهیهای خال خالی، شاه ماهی، ماهی تن، ماهی سالمون و ماهی قزل آلا یافت میشود. غذاهایی مانند گردو، بذر کتان و روغن کانولا نیز جزو غذاهای مؤثر بر کاهش کلسترول بد هستند و مقادیر کمی اسیدهای چرب امگا ۳ نیز دارند.
مکمل های امگا ۳ و روغن ماهی نیز در صورت موافقت پزشک معالج گزینه ای دیگر برای کمک به کاهش چربی خون است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.