صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جزئیات خبر ترکیدگی چرخ هواپیمای مشهد-رشت

مدیر روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی گفت: پرواز ساعت ۸ صبح امروز مشهد به رشت، به علت نقص فنی هنگام استارت‌زدن، متوقف شده و کلیه مسافران پیاده شدند.
کد خبر: ۱۲۹۴۸۹۵
| |
5412 بازدید
|
۲

جزئیات خبر ترکیدگی چرخ هواپیمای مشهد-رشت

به گزارش تابناگ به نقل از مهر، صبح امروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه «پرواز ساعت ۸ صبح امروز مشهد به رشت، به علت ترکیدگی لاستیک در حین پرواز متوقف و کلیه مسافران پیاده شدند. این پرواز در حین سرعت‌گیری روی باند با ترکیدگی لاستیک مواجه شد» در این خصوص حسن جعفری، مدیر روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی در خصوص علت توقف پرواز مشهد به رشت، اظهار کرد: پرواز ساعت ۸ صبح امروز مشهد به رشت، به علت نقص فنی هنگام استارت‌زدن، متوقف شده و کلیه مسافران پیاده شدند.

مدیر روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی افزود: هواپیما حرکت نکرده است که چرخ آن دچار ترکیدگی شود. هنگامی که خلبان استارت می‌زند، متوجه نقص فنی در موتور هواپیما می‌شود.

وی بیان کرد: این پرواز یا با پرواز جایگزین یا با تأخیر انجام می‌شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
قربون این خلبان بشم من
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
خیلی علمی توضیح دادین
ممنون
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات