گذشت شاکی در پرونده مالی میلیاردی

پرونده‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با تلاش و مساعی کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان اصفهان به سازش ختم شد.
کد خبر: ۱۲۷۷۳۲۵
| |
2259 بازدید
گذشت شاکی در پرونده مالی میلیاردی

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: پرونده‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با تلاش و مساعی کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان اصفهان به سازش ختم شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام اسدالله جعفری با اعلام این خبر گفت: پرونده‌ای به ارزش ۱۰ میلیارد ریال با تلاش و مساعی کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان اصفهان به سازش ختم شد. همچنین شاکی ضمن گذشت در این پرونده نیمی از طلب خود را نیز بخشید و محکوم علیه نیز پس از سازش و تحمل یک سال حبس، از زندان آزاد، و پرونده مربوطه نیز مختومه شد.

وی ضمن تشکر از مردم نیکوکار و نوع­دوست استان که همواره در امور خیر و دستگیری از نیازمندان بویژه مددجویان زندان پیشتاز بوده‌اند، افزود: یکی از اقدامات بسیار خوب در شوراهای حل اختلاف، تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های مالی است که نتایج خوبی نیز در این رابطه به دست آمده‌است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار