تکلیف پرونده بیت سیاح مشخص شد

با پیگیری‌های کمیته ملی پارالمپیک پرونده انضباطی صادق بیت سیاح ملی پوش پارادوومیدانی از سوی فدراسیون جهانی بسته شد تا این ورزشکار مشکلی برای حضور در مسابقات بین‌المللی نداشته باشد.
کد خبر: ۱۲۷۵۰۷۰
| |
1381 بازدید
تکلیف پرونده بیت سیاح مشخص شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ صادق بیت سیاح ملی پوش پارا دو و میدانی در رقابت‌های پرتاب نیزه کلاس F۴۱ بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به دلیل عدم رعایت برخی قوانین مسابقات از سوی داور دو کارت زرد دریافت کرد و با تصمیم هیات داوران دیسکالیفه شد و از کسب مدال بازماند.

در همین خصوص از سوی فدراسیون جهانی پارادوومیدانی برای بیت سیاح انضباطی برای بررسی ادامه حضورش در میادین بین‌المللی باز شده بود. حالا با تلاش فدراسیون جانبازان و توانیابان و پیگیری‌های کمیته ملی پارالمپیک پرونده انضباطی بیت سیاح از سوی فدراسیون جهانی بسته شد تا او دیگر مشکلی برای حضور در مسابقات نداشته باشد. سعید سلگی معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک در گفت‌وگو با ایسنا این خبر را تایید کرد.

انتهای پیام

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت