۲ مجروح در تعقیب و گریز پلیس زاهدان با سارقان بانک

فرمانده انتظامی زاهدان گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سرقت مسلحانه از بانک ملی شعبه آزادی در زاهدان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت.
کد خبر: ۱۲۶۸۸۱۸
|
۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱ 30 October 2024
|
2440 بازدید

به گزارش خبرنگار تابناک سیستان و بلوچستان، فرمانده انتظامی زاهدان با اشاره به اینکه بلافاصله مأموران پلیس در صحنه حاضر و اقدامات فنی همان ساعات اولیه انجام که مشخص شد ۲ نفر سارق مسلح با یک دستگاه موتورسیکلت بانک مذکور را مورد دستبرد قرار داده که مبلغ تقریبی ۱۵۰ میلیون ریال به سرقت برده و نگهبان بانک به سمت سارقان تیراندازی کرده که در همین حین ۲ نفر از شهروندان نیز مجروح و به مراکز درمانی منتقل شدند.

سرهنگ شاهپور فلاحی افزود: پلیس تمام توان خود را برای دستگیری عاملان این سرقت مسلحانه به کار گرفته و در سریع‌ترین زمان ممکن دستگیر و به دستگاه عدالت خواهد سپرد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت