ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بمباران مرز سوریه و لبنان از سوی رژیم صهیونیستی

رسانه های سوری شنبه شب تأیید کردند که اسرائیل منطقه قصیر در حومه حمص در مرز سوریه و لبنان را بمباران کرده است.
کد خبر: ۱۲۶۳۹۱۲
| |
2958 بازدید

بمباران مرز سوریه و لبنان از سوی رژیم صهیونیستی

به گزارش «تابناک»، شبکه الجزیره گزارش داد، انفجارهای مهیبی در داخل سوریه در امتداد مثلث مرز اردن، سوریه و فلسطین به صدا درآمده است.

این شبکه خبری همچنین گزارش داد که فعالیت هواپیماهای نظامی در مثلث مرزی اردن و سوریه شدت گرفته است.

این نخستین باری نیست که رژیم صهونیستی به مرز سوریه ولبنان حمله می کند، بامداد جمعه نیز اسرائیل با حمله به منطقه ای دیگر در مرز این دو کشور راه ارتباطی میان آنها را قطع کرد.

منابع خبری گزارش داده بودند که ارتش اشغالگر اسرائیل به اطراف گذرگاه المصنع در مرز لبنان و سوریه حمله کرده است.

این گذرگاه، یک گذرگاه مرزی میان لبنان و سوریه است.

حمله پهپادی به خودرویی در مرکز سوریه 

در همین حال، العربیه گزارش داد، دیدبان حقوق بشر سوریه و همچنین رسانه‌های وابسته به دولت سوریه اعلام کردند که در حمله یک پهپاد اسرائیلی به خودرویی در مرکز سوریه، یک نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

دیدبان حقوق بشر سوریه و همچنین رسانه‌های وابسته به دولت سوریه اعلام کردند که در حمله یک پهپاد اسرائیلی به خودرویی در مرکز سوریه، یک نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟