ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۲۵۲ نفر قربانی گرمای تابستانی در ژاپن

موج گرمای بی‌سابقه‌ای که تابستان امسال ژاپن و به ویژه شهر توکیو را فراگرفت، ۲۵۲ نفر قربانی گرفت.
کد خبر: ۱۲۵۸۷۸۳
| |
1982 بازدید
|
۱

۲۵۲ نفر قربانی گرمای تابستانی در ژاپن

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، موج گرمای مرگبار تابستان امسال در توکیو جان تعداد بی‌سابقه‌ای از مردم پایتخت ژاپن را گرفت و این در حالیست که ژاپن تلاش‌ها برای هشدار در مورد افزایش دمای جهانی و خطرات مرتبط با آن از جمله آسیب‌پذیری افراد مسن را افزایش داده است.

طبق داده‌های رسمی، ۲۵۲ نفر در شهر توکیو از ابتدای تیرماه تا اواسط شهریور بر اثر گرمازدگی جان باختند.

این تعداد بالای مرگ و میر در حالی رخ داده که دولت ژاپن در اوایل بهار نسبت به گرمازدگی افراد مسن به ۵۸ منطقه این کشور هشدار صادر داده بود. همچنین یک کارزار تابستانی برای تشویق مردم به انجام اقدامات احتیاطی ازجمله نوشیدن مایعات زیاد، اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و استفاده از کولرهای خانگی راه‌ افتاده بود.

براساس گزارش اداره پزشکی قانونی توکیو، از میان این ۲۵۲ مورد مرگ، ۹۸ نفر بالای ۸۰ سال داشتند و ۸۲ نفر در دهه ۷۰ زندگی و ۳۲ نفر ۹۰ ساله یا بالاتر بودند و ۲۷ نفر نیز بالای ۶۰ سال داشتند.

در همین راستا، بسیاری از افرادی که در این موج گرما جان باختند،به دلایل مالی از استفاده از کولر خودداری کرده بودند. این افراد معمولا با درآمد ثابت زندگی می‌کردند و نگران افزایش هزینه‌های برق بودند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مجتبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
حالا فک کن اگه این تعداد در ایران به دلیل گرما فوت میکردند چی میشد خدایی . ولی خب ژاپنه دیگه چیکار میشه کرد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟