وقتی نهنگ، مهمان ناخواسته موج‌سواری زنان می‌شود

یک نهنگ نسبتا بزرگ برای دقایقی مسابقات موج‌سواری زنان در المپیک را تحت‌الشعاع قرار داد.
کد خبر: ۱۲۵۲۱۳۳
| |
5197 بازدید
وقتی نهنگ، مهمان ناخواسته موج‌سواری زنان می‌شود


به گزارش تابناک، در طول مسابقه نیمه‌نهایی موج‌سواری زنان، یک نهنگ غول‌پیکر به ورزشکاران نزدیک شد. مسابقات موج‌سواری المپیک پاریس در فاصله هزاران کیلومتری برج ایفل برگزار شد. این مسابقات در جزیره پلی‌نزی فرانسه برگزار شد. با این تصمیم، برگزارکنندگان می‌خواستند میراث فرهنگی کشورشان را به نمایش بگذارند.

خوشبختانه این نهنگ فاصله‌اش را حفظ کرد و به ورزشکاران نزدیک نشد. مهمان ناخوانده این رقابت‌ها مانع از راهیابی ورزشکار برزیلی به فینال نشد.

در مسابقات موج‌سواری مردان نیز کائولی واست اهل تاهیتی که برای فرانسه مسابقه می‌داد، قهرمان شد. مقام دوم به جک رابینسون استرالیایی رسید و  گابریل مدینا برزیلی بر سکوی سوم ایستاد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت