گرمای ۵۰ درجه به شبکه برق خسارت زد

مدیر برق سرخس گفت: شدت گرما و رسیدن دما به ۵۰ درجه سلسیوس در سرخس منجر به ایجاد خسارت در مواردی مثل قطع کلید اتومات، حریق تابلو و سوختن فیوز و در نهایت قطعی برق برخی مشترکان شده است.
کد خبر: ۱۲۵۰۵۰۸
| |
7863 بازدید

گرمای ۵۰ درجه به شبکه برق خسارت زد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، حجت پارسا دوست اظهار کرد: شدت گرما و رسیدن دما به ۵۰ درجه سلسیوس در سرخس منجر به ایجاد خسارت در مواردی مثل قطع کلید اتومات، حریق تابلو و سوختن فیوز و در نهایت قطعی برق برخی مشترکان شده است.

مدیر برق سرخس بیان کرد: سه گروه عملیاتی واحد اتفاقات - عملیات مدیریت برق سرخس در دمای بیش از ۵۰ درجه این روزها نسبت به رفع خاموشی‌های مزبور در کمترین زمان ممکن اقدام و مشترکان را برق دار نمودند.

وی اظهار کرد: این در شرایطی بود که دمای هوای محیط به بالای ۵۰ درجه رسید و شرایط کار بسیار سخت شد و گروه‌های عملیاتی مدیریت برق سرخس دچار گرمازدگی شدند.

پارسا دوست افزود: به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی این شهرستان، ماندگاری دمای گرم در آن بالا بوده و حتی در ساعت ۱۸ بعدازظهر همچنان دمای سایه ۴۳ درجه سلسیوس است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت