
به گزارش «تابناک» به نقل از تجارت نیوز، در فروردین ماه امسال، تقریباً هفتهای یک بار پیامرسان بومی «ایتا» دچار قطعی و اختلال شده است. مدتی پیش هم گوگلپلی هشداری درباره پیامرسان «بله» برای کاربران ارسال کرد.
با همه حمایتهایی که دولت از پیامرسانهای داخلی انجام داده، این پیامرسانها نتوانستند میان مردم محبوبیت بالایی کسب کنند.
فیلترینگ اینستاگرام باعث نشده که استفاده آن کمتر شود و هنوز واتساپ و تلگرام حرف اول را در ارتباطات میان مردم میزنند. بیشتر کسانی هم که به استفاده از پیامرسانهای داخلی روی آوردهاند برای کارهای سازمانی و دولتی و… است.

 چرا بله این همه کم است؟
 							         		            چرا بله این همه کم است؟         		                     		         اون قسمتی هم که داریم از ایتا استفاده می کنیم فقط برای انتقال فایل است وگرنه مطالب خصوصی را هر گز روی ایتا و امثالهم انتشار نمی دهیم.
 							         		            اون قسمتی هم که داریم از ایتا استفاده می کنیم فقط برای انتقال فایل است وگرنه مطالب خصوصی را هر گز روی ایتا و امثالهم انتشار نمی دهیم.         		                     		         دولت هر وقت مردم رو به چیزی دعوت کرد از اون فرار کن.
 							         		            دولت هر وقت مردم رو به چیزی دعوت کرد از اون فرار کن. سوال اینه که این آمار از کجا اومده؟؟؟؟
 							         		            سوال اینه که این آمار از کجا اومده؟؟؟؟