گرفتار شدن بیش از ۱۵ هزار نفر در برف و کولاک

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از امدادرسانی به ۱۵ هزار و ۹۸۶ نفر گرفتار شده در برف و کولاک در ۲۶ استان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۴۴۸۸
| |
3479 بازدید

گرفتار شدن بیش از ۱۵ هزار نفر در برف و کولاک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بابک محمودی روز پنجشنبه درباره آخرین وضعیت عملیات امداد و نجات در سوانح جوی اعم از کولاک برف و آبگرفتگی در بازه زمانی پنجم تا دهم اسفند گفت: در این مدت ۲۶ استان (به جز ایلام، بوشهر، خوزستان، کردستان و کرمانشاه) متاثر از بارش برف، کولاک و آبگرفتگی بوده‌اند.

وی در ادامه بیان کرد: امدادگران و نجاتگران هلال احمر به ۱۰۵ منطقه شامل ۶۰ محور کوهستانی، ٣ شهر و ۴۲ روستا امدادرسانی کردند به طوری که در مجموع به ۱۵ هزار و ۹۸۶ نفر امدادرسانی شد و ۶ هزار و ۵۶ نفر اسکان اضطراری پیدا کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: در این امدادرسانی‌ها ۸۳ نفر به مناطق امن منتقل شدند و ۸ بیمار یا مصدوم نیز با انتقال به مراکز درمانی تحت مداوا قرار گرفتند.

به گفته این مقام مسئول؛ در مدت یاد شده هزار و ۲۰۲ دستگاه خودرو رهاسازی و آب و گل و لای ۶۸ منزل مسکونی تخلیه شده است.

محمودی یادآور شد که در پنج روز گذشته در مجموع ۳۹۱ تیم عملیاتی شامل هزار و ۶۱۸ نفر مشغول امدادرسانی به متاثرین بودند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت