میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خبر بد برای اقتصاد ترکیه

بدهی دولت مرکزی ترکیه تا پایان سال ۲۰۲۳ به ۲۲۷.۴ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال گذشته ۶۷ درصد صعود کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۷۴۰۸
| |
3064 بازدید

بدهی دولت مرکزی ترکیه تا پایان سال ۲۰۲۳ به ۲۲۷.۴ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال گذشته ۶۷ درصد صعود کرده است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از بیزنس، بر اساس آمار رسمی منتشر شده، میزان بدهی دولت مرکزی ترکیه در پایان سال ۲۰۲۳ به ۶.۷ تریلیون لیر (۲۲۷.۴ میلیارد دلار) رسید.

داده‌های وزارت خزانه‌داری و دارایی نشان داد که میزان بدهی نسبت به سال قبل ۶۷ درصد افزایش یافته که حدود ۳۵.۸ درصد از این رقم به لیر و مابقی به ارز خارجی است.

در حالی که ۳.۲ تریلیون لیر (۱۰۸.۶ میلیارد دلار) از بدهی، داخلی بوده، حدود ۳.۵ تریلیون لیر (۱۱۸.۹ میلیارد دلار) تا پایان سال گذشته خارجی بوده است.

میزان بدهی شامل بدهی‌های معوق نهادهای دولتی، بانک مرکزی ترکیه، شرکت‌های خصوصی و خانوارهاست.

داده‌ها نشان می‌دهد تا پایان ۳۱ دسامبر، موجودی مطالبات خزانه‌داری در مجموع ۲۷.۲ میلیارد لیر ترکیه (۹۲۰ میلیون دلار) بوده است.

نرخ مبادله دلار آمریکا / لیر ترکیه در پایان سال گذشته حدود ۲۹.۵۶ بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات