قیمت جهانی برنج کاهش خواهد یافت؟

کد خبر: ۱۲۱۴۳۳۳
| |
2359 بازدید

انتظار می‌رود صادرات برنج تایلند در سال جاری ۱۵ درصد کاهش یابد.

به گزارش ایسنا، چوکیات ‌افاسوانگز، رئیس افتخاری انجمن صادرکنندگان برنج تایلند گفت که این کشور آسیای جنوب شرقی احتمالاً تقاضای ضعیف‌تری از اندونزی، بزرگترین خریدار خود در سال گذشته داشته است. او گفت که نوسان ارز همچنین ممکن است به توانایی آن در رقابت با تولیدکننده کلیدی ویتنام آسیب برساند.

برآوردهای اولیه نشان می‌دهد که محموله‌های برنج تایلندی در سال ۲۰۲۳ به بالاترین میزان در پنج سال اخیر یعنی حدود ۸.۸ میلیون تن رسید. چوکیات افزود: اما اندونزی که اخیراً واردات را افزایش داده است، احتمالاً پس از انتخابات ریاست جمهوری ماه آینده، خرید خود را کاهش خواهد داد.

قیمت برنج سفید تایلندی در دسامبر به بالاترین حد در ۱۵ سال گذشته رسید زیرا هند صادرات را محدود کرد و هوای خشک تولید را تهدید کرد. برخی از کشورها نیز به دلیل ترس از اینکه تاثیر ال نینو باعث کاهش بیشتر عرضه شود، خرید خود را برای ایجاد ذخایر افزایش دادند.

چوکیات گفت که محصول زمستانی و بهاری ویتنام که انتظار می‌رود در ماه‌های فوریه و مارس برداشت شود، به کاهش قیمت‌ها در آن کشور و جذب خریدارانی مانند فیلیپین کمک می‌کند. عرضه هند نیز ممکن است پس از انتخاباتی که در ماه مه پیش‌بینی می‌شود آزاد شود و نگرانی‌های عرضه جهانی را کاهش دهد.

طبق گزارش بلومبرگ، چوکیات گفت: هند احتمالاً در نیمه اول سال جاری تحریم‌ها را حفظ خواهد کرد اما اگر آنها به طور بالقوه در نیمه دوم لغو شوند، قیمت جهانی برنج بلافاصله کاهش می‌یابد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار