میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وام‌دهی روسیه به سایر کشورها تغییر کرد

مقامات روسی اظهار کردند که روسیه قادر به اعطای وام به سایر کشورها بدون در نظر گرفتن رتبه آنهاست.
کد خبر: ۱۲۱۱۹۲۷
| |
2570 بازدید

به گزارش ایسنا به نقل از بیزنس، دولت روسیه در فرمان تصویب شده اعلام کرد که این کشور الزامات رتبه‌بندی اعتباری کشورهایی که می‌توانند از این کشور درخواست وام کنند را کاهش می‌دهد.

مقامات روسی می‌گویند: اصلاحاتی در قوانین وام‌دهی روسیه به کشورهای خارجی انجام شده است.

کشورهای خارجی برای دریافت وام از مسکو، نباید به‌عنوان گروه ششم و پایین‌تر ریسک اعتباری سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) طبقه‌بندی شوند.

همچنین به کشورهایی که رتبه اعتبار بلندمدت آنها زیر سطح B-از موسسه فیچ یا موسسه استاندارد اند پورز یا کمتر از سطح B۳ موسسه رتبه‌بندی مودیز است، وام اعطا نخواهد شد.

بر اساس فرمان کابینه، روسیه هنگام اعطای وام به سایر کشورها از توصیه‌های نهادهای بین‌المللی پیروی نخواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت