میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خبر مهم شستا به بازار بورس ایران

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌اجتماعی (شستا) با تاکید بر اهمیت شفافیت عملکردی مجموعه اقتصادی تامین‌اجتماعی، گفت: همسو با مردمی‌سازی اقتصاد در شستا و با هدف ارتقای شفافیت، ۲۰ شرکت دیگر این شرکت به‌زودی وارد بورس خواهند شد.
کد خبر: ۱۲۰۰۹۴۱
| |
12417 بازدید
خبر مهم شستا به بازار بورس ایران


به‌ گزارش تابناک، از سازمان تامین‌اجتماعی، «ابراهیم بازیان» گفت: شستا سال گذشته ۳۴ هزار میلیارد تومان سود داشته است که کمتر از یک ماه منابع سازمان را تأمین می‌کند و در واقع اکنون فقط حدود ۶ درصد از منابع سازمان تأمین‌اجتماعی که صرف ارائه خدمات و اجرای تعهدات این سازمان می‌شود، توسط شستا تامین می‌شود که این سهم باید ارتقاء یابد و در گام نخست باید تا سال ۱۴۰۶ به سهم ۱۰ درصدی و در افق سال ۱۴۱۴ به سه برابر میزان فعلی برسد تا تامین‌اجتماعی بتواند در منابع خود به سودآوری شستا اتکای موثر داشته باشد.

بازیان ادامه‌داد: برای تحقق این هدف باید به سرعت به‌سوی اصلاح و تحول در شستا پیش برویم و سند تحول با ۱۲ گام تحولی با همین هدف در شستا طراحی شده است. ستون فقرات اجرای راهبردهای تحولی در شستا، تحلیل و تعدیل پرتفوی این شرکت است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شفافیت رهیافتی برای مدیریت حواشی است، گفت: همه شرکت‌های شستا باید در بازار سرمایه وارد شوند. همسو با مردمی‌سازی اقتصاد در شستا و با هدف ارتقای شفافیت، ۲۰ شرکت را در آینده نزدیک وارد بورس خواهیم کرد. برای هر شرکت شستا، برنامه تحولی مشخصی طراحی شده است و اصلاح سبد سرمایه‌گذاری در ۹ هلدینگ شستا در حال انجام است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت