امدادگران ۶ ابهری گرفتار در سیل را نجات دادند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: تیمهای عملیاتی جان ۶ ابهری گرفتار در سیل را نجات داده و آب هفت منزل در روستاهای کوش تپه، علی آباد، قره آقاج و قشلاق مردعلی در شهرستانهای خدابنده و ابهر را تخلیه کردند.
کد خبر: ۱۱۸۴۱۲۸
| | 2077 بازدید

به گزارش «تابناک»، حکمتاله هاشمی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:۶ شهروند گرفتار در سیل ابهر، سرنشینان ۲ خودرو بودند که توسط تیم های عملیاتی به نقاط امن منتقل شدند.
هاشمی ادامه داد: بر اثر بارش باران سیل آسای شامگاه گذشته در شهرستانهای خدابنده و ابهر، تیم سیلاب خدابنده با سه نفر نجاتگر با درخواست کمک مردمی به روستای علی آباد و کوش تپه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه در این روستاها آب چهار منزل مسکونی با به کارگیری موتور پمب و لجن کش تخلیه شد، اضافه کرد: عملیات امدادرسانی در روستاهای بیان شده خدابنده از ساعت ۱۶ و ۲۰ دقیقه آغاز و در ساعت ۲۲ شب گذشته پایان یافت.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟


