رزمایش نیروی زمینی امارات و آمریکا

رزمایش آزمایشی آمریکا و امارات روز چهارشنبه در خاک این کشور با هدف انتقال تجربیات نظامی و افزایش سطح آمادگی ارتش ابوظبی آغاز شده است.
کد خبر: ۱۱۷۶۵۸۰
| |
3496 بازدید
رزمایش نیروی زمینی امارات و آمریکا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رسانه‌های اماراتی، این رزمایش با عنوان «اتحاد آهنین ۱۹» در خاک امارات برگزار می شود.

وزارت دفاع امارات اعلام کرد که این رزمایش با هدف توسعه همکاری و هماهنگی مشترک میان نیروهای اماراتی و آمریکایی، افزایش آمادگی رزمی، تبادل تجربیات نظامی در افزایش کارایی و آمادگی رزمی و تقویت روابط میان دو کشور اعلام شد.

بودجه نظامی امارات: ۲۵ میلیارد و ۲۶۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود و در خاورمیانه رتبه دوم و در جهان رتبه ۱۵ را دارد.

۶۵ هزار نظامی در ارتش امارات فعالیت دارند و این کشور دارای بیش از ۵۲۲ هواپیمای مختلف نظامی، ۴۳۴ تانک و ۸۷۵۰ خودروی زرهی نظامی است.

امارات به تازگی به خرید سلاح و تجهیزات نظامی از چین و روسیه روی آورده است، هرچند که اماراتی ها بویژه نیروی هوایی آن بشدت به تجهیزات غربی به ویژه آمریکایی متکی هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت