افشاگری بازیکن پیکان از دلیل پنالتی بنفع پرسپولیس

کد خبر: ۱۱۷۴۱۹۹
| |
5125 بازدید

اعلام پنالتی برای پرسپولیس در دقیقه 78، یکی از بحث برانگیزترین اتفاقات دیدار پرسپولیس مقابل پیکان بود که کارشناسان داوری نظرات مختلفی در مورد آن ارائه کردند. در حالیکه بر اساس تصاویر تلویزیونی به نظر می‌رسد مهاجم قرمزها بدون برخورد با بازیکنی از تیم پیکان به زمین افتاده، برخی کارشناسان داوری اعلام کردند این پنالتی به دلیل برخورد توپ به دست بازیکن مدافع اعلام شده است.

با اینحال صحبت‌های بازیکن تیم پیکان اگر چه دلیل اعلام پنالتی را از سوی داور مشخص می‌کند اما قطعا فقط حرف و حدیث‌ها را در خصوص این پنالتی بیشتر خواهد کرد.

غلامرضا ثابت ایمانی در این خصوص پس از پایان بازی گفت: نمی‌دانم موعود بنیادی‌فرد چه پنالتی‌ گرفت. به او گفتم آیا خطای هند را گرفتی؟ گفت خیر، هُل دادن بازیکن پیکان را گرفتم. به داور گفتم اصلا پنالتی نبود و خودت فردا زیر فشار می‌روی اما می‌گفت قسم می‌خورم که پنالتی بود.

به این ترتیب و با توجه به اینکه دلیل اعلام پنالتی، اتفاقی غیر از اعلام نظر کارشناسان داوری بوده، نقل قول بازیکن پیکان از سوی داور بدون شک حرف و حدیث‌های زیادی را در پی خواهد داشت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت