صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فضانوردان روسی چرا به پیاده‌روی فضایی رفتند؟

پیاده‌روی فضایی فضانوردان روس که با هدف جابه‌جایی یک هوابند آزمایشی برنامه‌ریزی شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
کد خبر: ۱۱۷۳۹۳۶
| |
2877 بازدید
فضانوردان روسی چرا به پیاده‌روی فضایی رفتند؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سرگئی پروکوپیف (Sergey Prokopyev) و دیمیتری پتلین (Dmitri Petelin) فضانوردان آژانس فضایی روسیه (Roscosmos)، پیاده‌روی فضایی خود را روز سوم مه در ساعت ۱۱:۱۱ شب به وقت منطقه زمانی شرقی، پس از هفت ساعت و ۱۱ دقیقه به پایان رساندند.

 پروکوپیف و پتلین، اهداف اصلی خود را که شامل جابه‌جایی یک هوابند آزمایشی از ماژول تحقیقاتی کوچک راسوت (Rassvet) به ماژول آزمایشگاهی چندمنظوره ناوکا (Nauka) بود، تکمیل کردند. این کار با کمک «بازوی رباتیک اروپایی» (ERA) انجام شد که هدایت آن را آندری فدیایف (Andrey Fedyaev) فضانورد همکار آن‌ها بر عهده داشت.

این پنجمین پیاده‌روی فضایی برای پروکوپیف و سومین پیاده‌روی فضایی برای پتلین بود. همچنین، این پنجمین پیاده‌روی فضایی بیرون از ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) در سال ۲۰۲۳ و دویست و شصت و دومین پیاده‌روی فضایی برای مونتاژ، نگهداری و ارتقای ایستگاه فضایی به شمار می‌رود.

دو فضانورد آژانس فضایی روسیه در روز ۱۲ مه نیز یک پیاده‌روی فضایی را برای مستقر کردن یک رادیاتور در ماژول ناوکا و اتصال خطوط مکانیکی، الکتریکی و هیدرولیک انجام خواهند داد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات