دیدار رئیس پارلمان عراق با بن سلمان در جده

رئیس پارلمان عراق بر حمایت از تلاش دولت برای بهبود روابط با عربستان تاکید کرد.
کد خبر: ۱۱۷۱۳۶۹
| |
3337 بازدید
|
۱
دیدار رئیس پارلمان عراق با بن سلمان در جده


به گزارش تابناک به نقل از واع، «محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان عراق امروز -شنبه- بر حمایت از تلاش‌های دولت برای تقویت همکاری با عربستان تاکید کرد.

دفتر رسانه‌ای رئیس پارلمان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «الحلبوسی امروز در جده با محمد بن سلمان، ولیعهد و نخست‌وزیر عربستان دیدار کرد».

در ادامه این بیانیه آمده است: «دو طرف در این دیدار روابط دو‌جانبه،‌ چشم‌انداز همکاری‌های مشترک و راهکارهای توسعه و تقویت آن در زمینه‌های مختلف را بررسی کردند». 

حلبوسی و بن سلمان همچنین تلاش عربستان برای ایجاد ثبات در منطقه و نقش عراق در این زمینه را نیز مورد بحث و بررسی قرار دادند‌.

رئیس پارلمان عراق در این دیدار بر حمایت پارلمان از تلاش‌های دولت برای تقویت همکاری‌ها از طریق شورای هماهنگی مشترک بین دو کشور تاکید کرد. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سیدمحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۷
اصلاح کنید ملک بن سلمان
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت