امدادرسانی به ۱۲۳۲ نفر در سیلاب‌های ۳ روز گذشته

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلااحمر از امدادرسانی به ۱۲۳۲ نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی در ۱۴ استان کشور در سه روز ساعت گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۱۱۵۲
|
۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰ 14 April 2023
|
2135 بازدید

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، مرتضی مرادی‌پور در این باره گفت: از ۲۳ فروردین تا ساعت ۶ صبح امروز ۲۵ فروردین ۱۴۰۲ تعداد ۴۵۰ نفر به دلیل بارندگی‌های سیل‌آسا مجبور به ترک منازل خود و اسکان اضطراری در اردوگاه‌های هلال احمر شدند.

او افزود: تا صبح امروز ۱۱ شهر، ۳۱ روستا و ۳ منطقه عشایرنشین متاثر از سیل و آبگرفتگی بودند و در سه روز گذشته به یک هزار و ۲۳۲ نفر امدادرسانی شده‌است.

مرادی پور همچنین از انتقال ۳۰ نفر در استان‌های ایلام، کرمانشاه، خوزستان و لرستان به نقاط امن خبر داد و گفت: ۵۹۸ امدادگر هلال احمر در قالب ۱۳۹ تیم امدادی عملیات‌های متعددی را انجام داده‌اند که از جمله آن تخلیه آب از ۸۷ واحد مسکونی بوده‌است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: در روز گذشته سه نفر از هموطنانمان در استان‌های ایلام، قزوین و آذربایجان غربی در اثر حوادث جوی کشته شدند و خوشبختانه این آمار تا صبح امروز افزایش نداشته است.

براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ مرادی پور درباره توزیع اقلام امدادی در بین حادثه دیدگان گفت: تاکنون ۸۲ دستگاه چادر اسکان، ۳۹۴ تخته پتو، ۱۰۶ تخته موکت، ۵۰ شعله چراغ والور و ۳۳ بسته غذایی توزیع شده‌است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت