میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مولداوی: بدون نفت روسیه هم می‌توانیم زندگی کنیم

"دورین ریسین" نخست وزیر مولداوی گفت که کشورش می تواند بدون گاز و برق روسیه نیز ادامه حیات دهد.
کد خبر: ۱۱۶۶۱۴۶
| |
3978 بازدید
|
۱

مولداوی: بدون نفت روسیه هم می‌توانیم زندگی کنیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ریسین در مصاحبه با شبکه داخلی TVR گفت: "ما می توانیم بدون گاز و برق روسیه زندگی کنیم. البته این به معنای قیمت های بالاتر است، بنابراین ما باید به فکر جمعیت، عوامل اقتصادی، مکانیسم های جبران خسارت باشیم."

ریسین با بیان اینکه اکنون مسئولان توانمندی تمرکز بر سرمایه گذاری در اقتصاد دارند، افزود: ما به مرحله ای رسیده ایم که می توانیم هر متر مکعب گاز یا هر کیلووات برق را کنار بگذاریم.

ولت مولداوی از ماه گذشته به دلیل بحران انرژی در کشور وضعیت اضطراری اعلام کرده است و وضعیت اضطراری به مقامات این امکان را می دهد که به تامین گاز طبیعی و برق مردم بپردازند.

در حال حاضر یک دولت اضطراری در مولداوی حاکم است که به دلیل بحران انرژی در میان مشکلات کمبود گاز و افزایش شدید قیمت منابع انرژی اعلام شده است.

دولت مولداوی مدت‌ها است که روسیه را به دست داشتن و مداخله در ناآرامی‌ها از جمله اعتراضات در کیشیناو پایتخت این کشور متهم می‌کند.

در همین رابطه مایا ساندو رییس جمهوری مولداوی ماه گذشته در اظهاراتی مدعی شد که سرویس‌ اطلاعاتی از طرح روسیه برای اجرای کودتا در این کشور مطلع شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
احتمالا منتظر دلارهای کمکی امریکا هستید . بشینید تا برسه
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت