ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستور فرمانده کل ارتش برای استمرار کمک‌رسانی به مردم

فرمانده کل ارتش طی دستوری به فرمانده نیروی زمینی بر استمرار کمک رسانی به مردم زلزله زده درخوی و مناطق سردسیر وصعب العبور تاکید کرد.
کد خبر: ۱۱۶۴۳۷۶
| |
3607 بازدید
دستور فرمانده کل ارتش برای استمرار کمک‌رسانی به مردم

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی ضمن تشکر از حضور سریع و موثر نیروی زمینی، نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی در زلزله خوی و تلاش هوانیروز و یگان‌های زرهی، پیاده و مهندسی نیروی زمینی در بازگشایی محورها و کمک به مردم عزیز در مناطق سردسیر، بر استمرار این کمک رسانی‌ها تاکید کرد.

فرمانده کل ارتش طی دستوری به امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی با قدردانی از حضور موثر و میدانی فرمانده نیروی زمینی و فرماندهان و واحدهای بلیات آن نیرو، از اولین لحظات زلزله خوی و همچنین حضور سریع در کمک به مردم در محورها و مناطق کوهستانی، بر استمرار همراهی بالگردهای هوانیروز که همواره نقطه امید مردم بوده اند و همچنین ادامه تلاش مخلصانه کارکنان شریف یگان‌های نیروی زمینی در خدمت به مردم عزیز خوی و مناطق برف گیر و صعب العبور در استان‌های سردسیر، تا زمان نیاز مردم بر اساس درخواست ستاد بحران کشور و ستادهای بحران استانی تاکید کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟