خودرو‌های عرضه شده در بورس کالا قرعه کشی نمی شوند

عشقی گفت: عرضه خودرو در بورس منافاتی با مصوبات شورای رقابت ندارد و خودرو‌های عرضه شده در بورس کالا دیگر قرعه کشی نخواهند داشت.
کد خبر: ۱۱۶۳۱۴۷
| |
2324 بازدید

به گزارش بورس تابناک، آقای عشقی گفت: عصر امروز جلسه شورای عالی بورس برگزار و بحث عرضه خودرو در بورس کالا یکی از موضوع‌های اصلی این جلسه بود که با توجه به نظارت عرضه خودرو در بورس ادامه خواهد داشت.

او در ادامه گفت: عمدتا خود‌روهایی که دو ماه گذشته در بورس عرضه داشتند عرضه آن‌ها ادامه دار خواهد بود . خودرو سازان حتما باید برنامه عرضه ارائه دهند تا افراد بتوانند برنامه ریزی لازم برای خرید را داشته باشند. یکی از ایرادات عدم مشخص بودن تعداد عرضه‌ها بود که بنا است خودروسازان برنامه عرضه های خود را اعلام کنند.

او در ادامه افزود: خودرو‌های عرضه شده در بورس کالا دیگر قرعه کشی نخواهند داشت و این خودرو‌ها در بورس کالا عرضه می‌شوند.

عشقی گفت: عرضه خودرو در بورس منافاتی با مصوبات شورای رقابت ندارد و براساس بند ج ماده ۳۶ احکام دائمی کالا‌های پذیرفته شده در بورس مشمول نظام قیمت گذاری نخواهند بود./باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت