پورشه و گوگل دست همکاری دادند

به گفته یک منبع نزدیک به پورشه، این شرکت در حال مذاکره با گوگل برای دسترسی به برنامه‌ها و خدمات این غول فناوری در سیستم اطلاعات سرگرمی بومی خود است.
کد خبر: ۱۱۵۹۲۷۰
| |
4455 بازدید
|
۱
پورشه و گوگل دست همکاری دادند

به گزارش تابناک، این امکان دسترسی به برنامه‌های مفید مانند Maps را بدون نیاز به اتصال تلفن هوشمند به خودرو فراهم می‌کند.

علاوه بر این، پورشه در حال مذاکره با شرکت‌های دیگری مانند اپل، تنسنت، علی بابا و بایدو بر سر یکپارچه‌سازی محصولات نرم‌افزاری خود است. این اقدامی جسورانه پس از پایان همکاری پورشه با بخش تحقیقات نرم‌افزار Cariad فولکس واگن است.

این همچنین یک چرخش ۱۸۰ درجه برای پورشه محسوب می‌شود، زیرا مدیرعامل این شرکت پیش‌تر اعلام کرده بود که برنامه‌های مستقل گوگل را در خودروهای خود ارائه نخواهد کرد، چون غول جستجو به دسترسی بیش از حد به داده‌های کاربر نیاز دارد.

برخی دیگر از خودروسازان مانند BMW نیز نسبت به گوگل محتاط هستند و تمایلی به دسترسی به اطلاعات سرگرمی بومی خودروهای خود ندارند.

اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانید انتظار داشته باشید که خودروهای پورشه دستیار بومی گوگل، نقشه‌های گوگل و شاید برخی دیگر از محصولات این شرکت را ارائه دهند و تجربه کاربری بومی خودروهایش را به‌طور قابل توجهی افزایش دهند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۳
من پورشه میخواااااااااام
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت