میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وکیل کامفیروزی: موکلم، امروز آزاد می‌شود

به گفته محمد علی باقرپور آذریان، وکیل محمدعلی کامفیروزی قرار قبول وثیقه برای کامفیروزی صادر شده است و دستور آزادی وی به زندان فشافویه ارسال شده و امروز آزاد خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۵۸۶۸۵
| |
5274 بازدید
|
۲
وکیل کامفیروزی: موکلم، امروز آزاد می‌شود

به گزارش تابناک، اصلاحات پرس نوشت: به گفته محمد علی باقرپور آذریان، وکیل محمدعلی کامفیروزی قرار قبول وثیقه برای کامفیروزی صادر شده است و دستور آزادی وی به زندان فشافویه ارسال شده و امروز آزاد خواهد شد.
لازم به ذکر است کامفیروزی سابقه وکالت برخی از دانشجویان، معترضین حوادث اخیر و روزنامه نگاران از جمله نیلوفر حامدی و الهه محمدی را برعهده داشته و حدود یک ماه پیش بازداشت شده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
قوه قضائیه جالبی داریم طرف وکیل بوده به جرم وکالت بازداشت شده حالا باید وکیل بگیره که با وثیقه آزاد بشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
درسته همه چیمون به همه چیمون میاد ولی من اصلاً متوجه نمیشم چرا اینقدر وکیل زندانی داریم!!! وکیل کارش دفاع از متهم است حتی اگر متهم یزید باشد. این یک رویه جهانی است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت