میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
روسیه:

«آمریکا خواهان ادامه جنگ اوکراین تا سال ۲۰۲۵ است»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد آمریکا به دنبال آن است که جنگ اوکراین حداقل تا سه سال دیگر ادامه یابد.
کد خبر: ۱۱۵۴۰۲۰
| |
3789 بازدید
«آمریکا خواهان ادامه جنگ اوکراین تا سال ۲۰۲۵ است»

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری آناتولی، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، آمریکا قصد دارد به ادامه جنگ اوکراین دست‌کم تا پایان سال ۲۰۲۵ تحریک کند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در صحبت در یک نشست خبری در مسکو گفت، این مساله را می‌توان از اسنادی که مقامات آمریکایی منتشر کرده‌اند نتیجه گیری کرد. اواخر ماه نوامبر مقامات آمریکا قراردادی برای مدت سه سال و به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار را با شرکت نظامی ریتیون برای خرید سامانه‌های دفاع هوایی برای کی یف امضا کردند.

زاخارووا خاطرنشان کرد، اداره ریاست جمهوری آمریکا خواستار ۳۷ میلیارد دلار کمک مضاعف به اوکراین برای سال ۲۰۲۳ شده است و حتی رسانه‌های آمریکایی سرخوش از جزئیات ماراتون فساد بین کاخ سفید و کی‌ِیف هستند.

او بیان کرد، مسکو پیش‌بینی می‌کند بخش چشمگیری از این حجم پول صرف نیاز‌های ارتش اوکراین شده و ما بقی آن صرف تسویه حساب‌ها در اروپا، بانک‌های جهانی و صندوق‌های خصوصی شود.

پیشتر کمیته‌های هر دو مجلس کنگره آمریکا بر سر پیش نویس بودجه نظامی این کشور برای سال آینده میلادی توافق کردند؛ در حالی که در این لایحه دست کم ۸۰۰ میلیون دلار قرار است به اوکراین منتقل شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت