ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کلاهبرداری جنجالی با جام جهانی قلابی!

کلاهبرداری اینترنتی با استفاده از کاپ جام جهانی فوتبال در قطر خبرساز شد.
کد خبر: ۱۱۴۸۷۴۰
| |
5609 بازدید
کلاهبرداری جنجالی با جام جهانی قلابی!


به گزارش همشهری‌آنلاین، اداره مبارزه با جرایم اقتصادی و الکترونیکی اداره کل بازرسی جنایی وزارت کشور قطر با همکاری کمیته صیانت از مالکیت فکری توانستند مراحل ضبط و توقیف را به موفقیت اجرا کنند.

حذف ایران از جام جهانی؟ | آخرین واکنش رئیس فیفا درخصوص درخواست جنجالی
این وزارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد: براساس اطلاعات دریافتی، این جام‌های کپی شده با هدف فروش در اینترنت ساخته شده بودند که با انجام تحقیقات لازم، متهمان شناسایی و دستگیر شدند.

قطر همچنین قرار دادن لوگوی جام جهانی ۲۰۲۲ روی پلاک خودروها را ممنوع کرده است.

پس از جام جهانی ۱۹۷۰ فیفا که جام ژول ریمه به پایان رسید ، فیفا اعلام کرد که قصد دارد کاپ جدیدی را برای جام جهانی معرفی کند و از میان طرح‌های معرفی شده در نهایت طرح سیلویو گازانیگا مورد قبول قرار گرفت که در آن عکس یک انسانی قرار داشت که دستانش را به نشانه شور و شوق بلند کرده است.

گازانیگا در نهایت طرح خود را ساخت و آن را به فیفا تحویل داد تا هر ۴ سال یک‌بار تیم قهرمان جام جهانی آن را به کلکسیون افتخارات خود اضافه کند.

وزن کاپ جام جهانی ۶۱۷۵ گرم و ارتفاع آن ۳۶۸ میلیمتر است و جنس آن از طلای ۱۸ عیار است. البته این جام متعلق به فیفا است و هیچ کشوری نمی‌تواند آن را در اختیار خود بگیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟