کارگزار بدنام، استقلال را از لیگ قهرمانان حذف می‌کند!

کد خبر: ۱۱۴۵۶۹۶
| |
3052 بازدید

کارگزار بدنام استقلال، این باشگاه را در آستانه محرومیت از لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ «آل‌اسحاق» مشاور حقوقی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: باشگاه استقلال سال گذشته طبق قرارداد به ازای هر بازی باید سه میلیارد تومان به سازمان لیگ پرداخت می‌کرد. مهلت پرداخت ۷ روز پس از هر بازی بود. این باشگاه پول یک بازی را پرداخت کرد و ۳۶ میلیارد دیگر را نپرداخته است.
امسال استقلال به ازای هر بازی خانگی باید سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان پرداخت کند. مطالبات سازمان لیگ از استقلال تا پایان مرداد ماه طبق شاخص بانک مرکزی با خسارت تأخیر در پرداخت به ۴۵ میلیارد تومان رسیده و اگر اشتباه نکنم از اول شهریور تا الان نیز ۱۲-۱۱ میلیارد تومان اضافه شده است.
در صورت عدم پاسخگویی، مرحله بعدی شکایت به کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال خواهد بود و طرح دعوا می‌کنیم. در این مرحله این کمیته ممکن است رأی به بستن پنجره نقل‌وانتقالات است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت