صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
وقتی سرمربی آبی‌ها توصیه خودش را فراموش کرد

دلیل خشم و حمله ساپینتو؛ فحش پرتغالی مربی گل‌گهر!

جالب است که ساپینتو قبل از بازی از امیر قلعه‌نویی خواسته بود کسی از اعضای نیمکت دو تیم وارد بحث و مجادله با یکدیگر نشوند!
کد خبر: ۱۱۴۳۰۸۳
| |
28798 بازدید

در حالی که با گرفتن پنالتی به سود استقلال در دقیقه 2+90 بازی با گل‌گهر سیرجان، همه چیز به سود این تیم در جریان بود، امیر عرب‌براقی داور مسابقه ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال را با کارت قرمز اخراج کرد.

این مربی نیز با ناراحتی شدید به سمت برخی از اعضای نیمکت گل‌گهر از جمله سعید الهویی رفت تا با او درگیر شود. بیژن طاهری سرپرست تیم استقلال هم که جلوی ساپینتو را گرفته بود به دلیل برخورد دست سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان به دنده‌هایش دچار مشکل شد و نیمکت‌نشینان استقلال سرپرست این تیم را روی نیمکت نشاندند.

دلیل ناراحتی ساپینتو به نوشته تسنیم؛ الفاظی بوده است که الهویی مربی گل‌گهر استفاده کرده و به زبان پرتغالی به سرمربی استقلال ناسزا گفته است. البته سرمربی پرتغالی آبی‌ها نیز واکنش مشابهی نشان داد تا داور هر دو را اخراج کند.

جالب است که ساپینتو قبل از بازی از امیر قلعه‌نویی خواسته بود کسی از اعضای نیمکت دو تیم وارد بحث و مجادله با یکدیگر نشوند!

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات