ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش حوزه علمیه به بیانیه منتسب به طلاب

طی بررسی‌های بعمل آمده بیانیه بی‌اسم و رسم و مجهول‌الهویه‌ سراسر توهین و خلاف واقعی که در درگاه‌های رسانه‌ای معاندان در حال نشر است، کذب و جعلی می‌باشد.
کد خبر: ۱۱۴۲۹۸۹
| |
35572 بازدید
واکنش حوزه علمیه به بیانیه منتسب به طلاب

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، پس از حواشی که امروز در خصوص یک بیانیه مشکوک که به طلاب حوزه علمیه از سوی رسانه های معاند، نسبت داده شده بود، ایجاد شد مرکز مدیریت حوزه های علمیه نسبت به این بیانیه واکنش نشان داد.

مرکز خبر حوزه های علمیه در این خصوص آورده است:

این بیانیه موهن که با عنوان جعلی طلاب و مدرسین حوزه های قم، مشهد و تهران در رسانه‌های ضدانقلاب منتشر شده نشان می دهد که دشمنان ملت پس از ناکامی‌های متعدد در برابر امت رسول الله، به تولید بیانیه‌های جعلی و اخبار غیر واقعی روی آورده‌اند.

طی بررسی‌های بعمل آمده بیانیه بی‌اسم و رسم و مجهول‌الهویه‌ سراسر توهین و خلاف واقعی که در درگاه‌های رسانه‌ای معاندان در حال نشر است، کذب و جعلی می‌باشد.حربه‌ای کهنه و پوسیده که بدون شک به رسوایی بیشتر دشمنان و توهین کنندگان به مردم، ارزش‌های دینی و خادمان مکتب و ملت خواهد انجامید.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟