میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برنامه هند و نامیبیا برای احیای یوزپلنگ منقرض شده

هند و نامیبیا برای بازگرداندن یوزپلنگ به جنگل‌های هند برنامه مشترکی آغاز کردند.
کد خبر: ۱۱۴۰۹۵۱
| |
7697 بازدید
برنامه  هند و نامیبیا برای احیای یوزپلنگ منقرض شده

 

به گزارش تابناک به نقل از فرانس24؛ بعنوان بخشی از یک پروژه بلندپروازانه برای معرفی مجدد گربه‌های بزرگ پس از انقراض در دهه‌ها پیش، هند و نامیبیا برنامه مشترکی برای احیای چیتا یا یوزپلنگ آغاز کرده‌اند.

یوزپلنگ های وحشی از یک پارک بازی به شمال ویندهوک پایتخت نامیبیا منتقل شدند تا برای یک پرواز 11 ساعته سوار یک بوئینگ 747 اجاره شده با نام هواپیمای گربه شوند. نخست وزیر هند نارندرا مودی در روز شنبه در هفتاد و دومین سالگرد تولدش شخصاً از آنها استقبال خواهد کرد.

پارک ملی کونو پناهگاه جدیدی که برای گربه ها در 320 کیلومتری جنوب دهلی است. این پروژه اولین جابجایی بین قاره‌ای یوزپلنگ، سریع‌ترین حیوان زمینی جهان است. با این حال برخی کارشناسان نگران هستند یوزپلنگ‌ها با پلنگ‌های موجود در هند تقابل مرگبار داشته باشند.

گفتنی است هند زمانی خانه یوزپلنگ آسیایی بود اما در سال 1952 منقرض شد. این زیرگونه در معرض خطر انقراض که زمانی در خاورمیانه، آسیای مرکزی و هند پرسه می‌زد، اکنون در ایران به تعداد بسیار کم یافت می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت