میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کلاهبرداران رسیدساز جعلی در قم دستگیر شدند

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی قم از دستگیری زن و مردی در استان که با نرم افزار رسیدساز جعلی از ۱۰ تن از افراد کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.
کد خبر: ۱۱۳۸۱۳۰
| |
14618 بازدید
کلاهبرداران رسیدساز جعلی در قم دستگیر شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی موالی در گفت و گویی اظهار داشت: به دنبال شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از آن ها با رسیدهای جعلی، موضوع در دستور کار مأموران پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: با اقدامات فنی و پلیسی و پیگیری مستمر پلیس فتا، در نهایت زن و مرد کلاهبردار شناسایی که پس از هماهنگی با مقام قضائی هر دو در مخفیگاهشان دستگیر شدند.

موالی افزود: با انتقال آن ها به پلیس فتا و در تحقیقات مشخص شد که هر دو با همکاری یکدیگر پس از خرید اجناس از طریق سایت دیوار با رسیدساز جعلی اعلام می کردند که هزینه را واریز کرده اند در حالی که اصلا پولی به حساب واریز نشده بود.

وی با بیان اینکه اگر فردی به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته نسبت به طرح شکایت اقدام کند، از اعتراف متهمان به کلاهبرداری از ۱۰ تن از شهروندان خبر داد و افزود: افراد ارسال پیامک های بانکی خود را فعال کرده تا از هرگونه جابجایی پول در حساب خود آگاه باشند.

هشت خرده فروش مواد مخدر در قم دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان قم نیز گفت: با ورود مأموران انتظامی کلانتری ۱۷ شهید بهشتی به پاتوق خرده فروشان مواد مخدر، هشت نفر سوداگر مرگ دستگیر شدند.

سرهنگ امیر مختاری اظهارداشت: در پی کسب خبری مبنی بر پاتوق خرده فروشان مواد مخدر در یک منزل مسکونی، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری ۱۷ شهید بهشتی قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه مأموران با هماهنگی مقام قضائی استان به محل مورد نظر اعزام و هشت تن از افراد را در محل مذکور دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قم با بیان اینکه از متهمان مقادیری مواد مخدر آماده توزیع اعم از هروئین، حشیش و شیشه کشف شده است، تصریح کرد: در نهایت افراد مذکور به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.

مختاری ضمن قدردانی از همکاری مطلوب مردم، تاکید کرد: شماره تماس ۱۱۰ مرکز فوریت های پلیسی استان، به صورت ۲۴ ساعته آماده خدمت رسانی به مردم شریف قم است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت