صاعقه تاسیسات نفتی کوبا را به آتش کشید

بر اثر وقوع حریق غیرقابل کنترل در مخازن سوخت نفت در شهر ماتانزاس کوبا، چهار انفجار رخ داد که در پی آن تاکنون ۱۲۱ تن زخمی و ۱۷ آتش نشان مفقود شده‌اند.
کد خبر: ۱۱۳۳۸۴۵
| |
4963 بازدید
صاعقه تاسیسات نفتی کوبا را به آتش کشید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، همچنین مقامات کوبا اعلام کردند که اواخر روز گذشته (شنبه) یک جسد ناشناس پیدا شده است.

وزارت انرژی و معادن کوبا در توییتی اعلام کرد که آتش نشانان همچنان در تلاش برای مهار آتش در پایگاه سوپرتانکر ماتانزاس هستند که در طوفان جمعه شب و بر اثر برخورد صاعقه به یکی از مخازن سوخت آغاز شد.

همچنین دولت کوبا از کارشناسان بین‌المللی «کشورهای دوست» که در عرصه فعالیت‌های نفتی تجربه دارند برای اطفای حریق، درخواست کمک کرده است.

خبرگزاری رسمی کوبا اعلام کرد که با آتش گرفتن یک مخزن نفت بر اثر برخورد صاعقه، شعله های آتش به دومین مخزن نیز سرایت کرد.

به گزارش روزنامه واشنگتن پست، این حادثه هم زمان با کمبود سوخت در کوبا رخ داده است.

آتش‌سوزی در مخازن سوخت احتمالا موجب بروز یک بحران جدی انرژی در کوبا خواهد شد و در حال حاضر دولت این کشور برای کنترل تقاضای برق، جدول زمانبندی خاموشی‌های روزانه را اعلام کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت