صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

هشدار تهران به کشورهای منطقه

ناصر کنعانی نوشت: هدف از بیانیه مشترک بایدن و لاپید، «تعهد ثابت و قاطع آمریکا به حفظ امنیت و برتری نظامی اسرائیل»، کشورهای عربی و اسلامی هستند.
کد خبر: ۱۱۲۹۹۲۷
| |
14902 بازدید
|
۱
هشدار تهران به کشورهای منطقه

به گزارش «تابناک»، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه توییتر خود در واکنش به بیانیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده است، نوشت: در بیانیه مشترک بایدن و لاپید، بر «تعهد ثابت و قاطع آمریکا به حفظ امنیت و برتری نظامی اسرائیل» تأکید شده است. اشتباه نشود؛ هدف صرفاً ایران نیست، بلکه کشورهای عربی و اسلامی می‌بایست همواره برتری رژیم صهیونیستی را بپذیرند؛ بنابراین منبع اصلی تهدید برای منطقه کاملاً روشن است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در توئیت دیگری نوشت: تا وقتی که دولت جعلی «اسرائیل» ایستگاه اول سفر روسای جمهور آمریکاست و هدف اول هم حفظ امنیت و برتری آن است، ملت‌ها و کشورهای منطقه به صلح و ثبات و آرامش نخواهند رسید. جمهوری اسلامی ایران امنیت همسایگان خود را امنیت خود می‌داند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۴
دیپلماسی دشمن تراشی کاسبان تحریم نتیجه داد. خوش باش.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات