صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ساعت کاری در خراسان شمالی تغییر می‌کند

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی با اشاره به ورود جبهه هوای گرم به استان، گفت: ساعت کاری دستگاه های اجرایی خراسان شمالی با هدف کاهش مصرف برق از فردا تغییر می‌کند.
کد خبر: ۱۱۲۲۵۷۳
| |
6254 بازدید
ساعت کاری در خراسان شمالی تغییر می‌کند

به گزارش «تابناک»، علیرضا صبوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعات کار دستگاه‌های اجرایی خراسان شمالی از ۱۶ خرداد ماه جاری تا اطلاع ثانوی به ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ و ٣٠دقیقه تغییر می‌کند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به ورود جبهه هوای گرم به کشور و رشد فزاینده مصرف برق در ایام پیش رو، پیش بینی می‌شود که تراز تولید و مصرف به طور منفی در کشور باشد و مصرف از تولید پیشی بگیرد.‌

وی افزود: با توجه به جلسه کارگروه مدیریت تقاضا و مصرف انرژی به ریاست استاندار خراسان شمالی، با هدف مدیریت بهینه مصرف برق در استان و به حداقل رساندن خاموشی مشترکین خانگی این تصمیم اتخاذ شده است.

صبوری گفت: با توجه به روندی که در سنوات قبل وجود داشت پیش بینی می‌شود با این اقدام حدود ١٠ مگاوات کاهش مصرف را در استان شاهد باشیم.

وی در انتها گفت:ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان شمالی تغییر می‌کند️با این اقدام و روند کاهش مصرف، امیدواریم سقف مجاز مصرف را که شرکت توانیر مشخص کرده است، در بخش دستگاه‌های اجرایی، صنایع و چاه‌های کشاورزی رعایت شود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات