چرا الکل‌های دست‌ساز مسمومیت‌های حاد می‌دهند؟

دکتر پیمان عرفان‌طلب، فلوشیپ سم‌شناسی می‌گوید: محال است که در ایران الکل دست‌ساز استاندارد وجود داشته باشد.به عبارتی هیچ نوع نوشیدنی الکی در کشور قابل تایید نیست.
کد خبر: ۱۱۱۹۰۰۹
|
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۸ 16 May 2022
|
7344 بازدید
|
۷

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، او ادامه می‌دهد: «در فرایند ساخت مشروبات الکلی تقطیری قطعا متانول تولید می‌شود (برعکس محصولات تخمیری نظیر شراب یا آبجو) اما برای اینکه میزان آن کم باشد نیاز است که به شکل صنعتی و در کارخانه‌ها تولید شود، اتفاقی که در کشورهای غربی می‌افتد اما در کشور ما که ساخت آن ممنوع است و به شکل زیرزمینی تولید می‌شود امکان اندازه گیری میزان متانول و یا کنترل استاندارد آن وجود ندارد و روش‌هایی مثل آزمایش گرفتن شعله روی محصول و سوختن آبی آن باورهای غلط است. بر این اساس هیچ نوشیدنی الکی قابل تایید در ایران وجود ندارد و مصرف‌کنندگان باید نسبت به این موضوع آگاه باشند.»

دکتر عرفان‌طلب می‌گوید: «بارها کسانی با مسمومیت بالا به اورژانس لقمان آمده‌اند که از بطری پلمپ شده با ظاهری شبیه محصولات خارجی، الکل مصرف کرده بودند. این یعنی به ظاهر بطری، طعم و بو، قیمت و پلمپ بودن آن به هیچ عنوان نمی‌توان اعتماد کرد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
اگر مخلوط اتانول و متانول باشد (الکل تقطیری دست ساز) چنین مسمومیت های حاد منجر به مرگ رخ نمی دهد. مورد اخیر قطعا از متانول خالص صنعتی استفاده شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
ساخت کیت تشخیص متانول خیلی ساده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
محصول تخمیر برخی باکتری ها و قارچ ها، متانول است. در طراحی فرایند تخمیر و تنظیف تجهیزات، باید بشدت وسواس بخرج داد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
باریکلا به تجربه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
خوردن شراب که امّ الخبائث است، چه دست ساز چه کارخانه ای کلاً حرام و فردی که به این عمل مبادرت ورزد باید شلاق بخورد. متأسفانه قبح گناهان کبیره ریخته و در جامعه بصورت عادی درآمده است مثلاً می گویند اگر مست بودید پشت ماشین ننشینید در حالیکه باید بگویند خوردن شراب حرام است و هر فردی که چنین کند و در حال رانندگی او را مست ببینند علاوه بر 80 ضربه شلاق گواهینامه او باطل شده و به اشد مجازات خواهد رسید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
بهترین کار نخوردن است. مثل من که 42 سالمه و لب به عرق نزدم. اگر خوردید و مردید کسی مسئول نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
خدا را شکر
چقدر متخصص داریم در این خصوص !
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت