میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انجام آزمایش موشکی از نوار غزه

رسانه‌های فلسطین گزارش دادند که گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه نزدیک به ۳۰ موشک را به صورت آزمایشی به سمت دریا شلیک کرده‌اند.
کد خبر: ۱۱۱۴۲۸۲
| |
6327 بازدید
انجام آزمایش موشکی از نوار غزه

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، برخی از رسانه‌های فلسطین بعد از ظهر امروز از شلیک‌ ده‌ها راکت و موشک از نوار غزه به سمت دریا خبر دادند.

شبکه اطلاع رسانی المقدسی گزارش داد که گروه‌های مقاومت فلسطین بین ۲۳ تا ۲۹ موشک و راکت را به صورت آزمایشی به سمت دریا شلیک کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، شلیک این تعداد از موشک‌ و راکت بی‌سابقه بوده و هشداری برای رژیم اسرائیل است.

شلیک این تعداد راکت در حالی است که به دنبال تعرض و یورش نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشین‌های افراطی به مسجد الاقصی طی روزهای جمعه و امروز یکشنبه، گروه‌های مقاومت فلسطین مانند حماس و جهاداسلامی، مسجد الاقصی را خط قرمز دانسته و درباره تبعات این اقدامات هشدار شدید اللحنی صادر کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت