میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قیمت نفت همچنان بر مدار ۱۲۰ دلاری

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در معاملات امروز ۱۲۰ دلار و ۷ سنت داد و ستد شد.
کد خبر: ۱۱۱۱۱۳۰
| |
4207 بازدید
قیمت نفت همچنان بر مدار ۱۲۰ دلاری

به گزارش «تابناک» به نقل از ‏خبرگزاری صدا و سیما، بنابر اعلام پایگاه اینترنتی oilprice.com، ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز یکشنبه بیست و هفتم مارس ۲۰۲۲ به وقت تهران، بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال ۱۲۰ دلار و ۷ سنت باقی ماند.

بهای هر بشکه نفت خام سبک و شیرین وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با یک دلار و ۵۶ سنت معادل یک ممیز ۳۹ صدم درصد افزایش نسبت به معاملات روز کاری قبل، به ۱۱۳ دلار و ۹ سنت رسید.

بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال نیز با یک دلار و ۶۲ سنت معادل یک ممیز ۳۶ صدم درصد افزایش نسبت به معاملات روز کاری قبل، به ۱۲۰ دلار و هفت سنت رسید.

بهای سبد نفت اوپک (انواع مختلف نفت خامی که توسط کشور‌های عضو اوپک تولید می‌شود) نیز با یک دلار و ۷۸ سنت معادل یک ممیز ۵۲ درصد افزایش نسبت به معاملات روز کاری قبل، به ۱۱۸ دلار و هفت سنت رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت