برد شیرین فولاد و نکونام با گلزنی بازیکن مازاد استقلال

کد خبر: ۱۱۰۴۵۴۰
| |
5215 بازدید

دیدار تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک در هفته هفدهم لیگ برتر با برتری شاگردان جواد نکونام به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فولاد خوزستان از ساعت 16 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف آلومینیوم اراک رفت و با تک گل دقیقه 81 عارف آقاسی به برتری یک بر صفر دست یافت. آقاسی در نقل‌وانتقالات نیم فصل از استقلال به تیم سابقش بازگشت.

محمدحسین زاهدی‌فرد، داور مسابقه به وحید حیدریه، مجتبی نجاریان، محمد آبشک، محمدرضا خلعتبری و شهاب گردان از فولاد و مهرداد بایرامی از آلومینیوم کارت زرد نشان داد.  جواد نکونام، سرمربی فولاد به دلیل 4 اخطاره بودن از همراهی تیمش روی نیمکت محروم بود.

شاگردان نکونام با این پیروزی 24 امتیازی شدند و موقتا با یک پله صعود در رده نهم جدول رده‌بندی قرار گرفتند و شاگردان رسول خطیبی نیز با 25 امتیاز در جایگاه پنجم باقی ماندند.

آلومینیوم در حالی در این مسابقه شکست خورد که در 8 دیدار گذشته رنگ پیروزی را ندیده و صاحب دو شکست و 6 تساوی شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت