صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار جانسون: هرگونه حمله فاجعه به بار خواهد آورد

رئیس‌جمهور اوکراین از حمایت انگلیس و ناتو از کشورش به دنبال تشدید تنش مسکو و کی‌یف پس از استقرار نیرو‌های روسی در مرز با اوکراین تقدیر و تشکر کرد.
کد خبر: ۱۱۰۲۴۷۲
| |
5954 بازدید
هشدار جانسون: هرگونه حمله فاجعه به بار خواهد آورد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین روز سه شنبه در یک نشست خبری گفت که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس بر حفظ حاکمیت اوکراین تأکید کرد و اظهار داشت که لندن کمک نظامی را به کی‌یف ارائه کرد و به دنبال تحقق صلح است.

به گزارش اسکای نیوز، زلنسکی تأکید کرد که وی با نخست وزیر انگلیس در مورد امکان اعمال تحریم علیه روسیه در صورت حمله به اوکراین بحث و گفتگو کرد.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفت که بیش از ۱۰۰.۰۰۰ سرباز روسی در مرز اوکراین جمع شده‌اند که این نشان‌دهنده خصومت مسکو علیه کیف است.

جانسون که روز سه شنبه به اوکراین سفر کرده بود، هشدار داد که هر گونه حمله روسیه به اوکراین، فاجعه به بار خواهد آورد و لندن آماده است تا در صورت وقوع هرگونه حمله علیه اوکراین، بسته تحریم‌ها و اقدامات علیه مسکو را فعال کند.

جانسون گفت: ما دشمن روسیه نیستیم، اما از اوکراین حمایت می‎کنیم و از مسکو می‌خواهیم که در صورت ممکن در مواضع خود تجدیدنظر کند و مسیر دیپلماسی را در پیش بگیرد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار