صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خطیب‌زاده: مذاکرات وین با اجماع ملی انجام می‌شود

خطیب‌زاده گفت: مذاکرات وین با یک اجماع ملی و با استفاده از تمام ظرفیت‌های داخلی انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۱۰۲۱۷۱
| |
6031 بازدید

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، با اشاره به تحولات اخیر یمن گفت: با توجه به تجاوزات مکرر صورت گرفته به یمن، تراژدی یمن عمیق‌تر می‌شود.

سعید خطیب زاده در نشست هفتگی خود با خبرنگاران در این ارتباط افزود: جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را می‌کند که این روز‌های سخت برای ملت یمن هرچه زودتر پایان پیدا کند.

وی ادامه داد: ما معتقدیم تنها راه حل بحران یمن، راه حل سیاسی و توقف تجاوزات صورت گرفته به این کشور است.

سخنگوی وزیر امور خارجه در مورد اخبار منتشر شده در مورد نامه سعید جلیلی به مقامات نظام کشور در مورد مذاکرات وین هم اظهار کرد: من در این مورد اطلاعی ندارم.

وی ادامه داد: مذاکرات وین با یک اجماع ملی و با استفاده از تمام ظرفیت‌های داخلی انجام می‌شود و این یک سرمایه ملی است که باید پاس بداریم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار