صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعتراضات مردمی در مغرب علیه عادی سازی روابط

شهر‌های کشور مغرب روز دوشنبه صحنه اعتراض به عادی سازی روابط دولت رباط با رژیم صهیونیستی بود.
کد خبر: ۱۰۹۰۴۶۵
| |
7363 بازدید
اعتراضات مردمی در مغرب علیه عادی سازی روابط
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از خبرگزاری آناتولی، این تظاهرات چند روز پس از سفر بی سابقه "بنی گانتس" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به رباط صورت می‌گیرد.

جنبش حمایت از فلسطین و مخالف عادی سازی مغرب که یک نهاد غیر دولتی است، روز شنبه خواستار شرکت در تجمعات اعتراضی مخالف عادی سازی در این کشور شده بود.

صد‌ها حقوقدان و شهروند روز دوشنبه در تجمعات اعتراضی در شهر‌های مختلف مغرب شامل برکان (شمال شرق)، بنسلیمان و بنی ملال و اولاد تایمه (شمال) دست به اعتراض زدند.

این درحالی است که مقامات مغرب مانع از تشکیل تجمع اعتراضی مشابه در پایتخت شدند.

معترضان با سردادن شعار‌هایی مانند "عادی سازی روابط خیانت است"، "جنگجو بجنگ .. علیه عادی سازی با صهیونیست‌ها" خواستار توقف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و حمایت از آرمان ملت فلسطین شدند.

جنبش حمایت از فلسطین و مخالف عادی سازی مغرب همچنین در بیانیه‌ای تأکید کرد که این جنبش نمی‌پذیرد که مغرب به محلی برای تحقق طرح‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی تبدیل شود.

این جنبش سفر اخیر گانتس در بین روز‌های ۲۳ و ۲۵ نوامبر (دوم تا چهار آذر ماه) به رباط را به شدت محکوم کرده بود.

مغرب و رژیم صهیونیستی چهارشنبه گذشته در سفر گانتس به رباط توافق همکاری امنیتی میان یکدیگر را امضا کردند.

گانتس پس از امضای این توافقنامه از توسعه همکاری نظامی میان مغرب و رژیم صهیونیستی خبر داده است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات