صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رییس جدید سازمان هواپیمایی کشوری منصوب شد

وزیر راه و شهرسازی در حکمی به استناد مصوبه هیات وزیران، «محمد محمدی‌بخش» را به عنوان رییس جدید سازمان هواپیمایی کشوری منصوب کرد.
کد خبر: ۱۰۸۶۳۳۴
| |
5920 بازدید

وزیر راه و شهرسازی در حکمی به استناد مصوبه هیات وزیران، «محمد محمدی‌بخش» را به عنوان رییس جدید سازمان هواپیمایی کشوری منصوب کرد.

به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «رستم قاسمی» وزیر راه و شهرسازی، در حکمی به استناد تصویب‌نامه شماره ۸۶۸۱۸/ت ۵۹۲۹۳ مورخ یکم آبان ۱۴۰۰ هیات وزیران، «محمد محمدی‌بخش» را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان هواپیمایی کشوری منصوب کرد. 

از جمله ماموریت‌های محوله به رییس جدید سازمان هواپیمایی کشوری می‌توان به «توجه جدی به ایمنی هوانوردی مطابق با استانداردهای بین‌المللی، توسعه و نوسازی ناوگان هوایی کشور، توسعه شبکه پروازی در سطح کشور به منظور بهره‌مندی تمام مناطق اعم از برخوردار و کم‌برخوردار از عدالت توزیع این شبکه و ارتقای استانداردهای پروازی و توسعه و نوسازی ناوبری هوایی کشور» اشاره کرد.

 «استفاده از ظرفیت‌های داخلی و ملی در توسعه و ایمنی صنعت هوانوردی کشور و بهره‌گیری از دانش و نواوری‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، ارتقای سطح کیفی خدمات‌رسانی به مردم، افزایش توافقات بین‌المللی در راستای توسعه شبکه پروازی در سطح بین‌المللی و توسعه کسب‌وکارهای مرتبط در صنعت هوانوردی با به کارگیری ظرفیت متخصصان داخلی» دیگر ماموریت‌هایی هستند که وزیر راه و شهرسازی به محمدی‌بخش محول کرده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات