کشف ۲۳ تن کالای اساسی سرقتی در بندر امام خمینی

رییس پلیس پیشگیری ناجا گفت: توسط یگان حفاظت بنادر و دریانوردی بندر امام خمینی (ره) خوزستان، ۲۳ تن کالای اساسی شامل "غلات و کود شیمیایی" سرقتی کشف و ضبط شد.
کد خبر: ۱۰۸۵۵۷۶
| |
7041 بازدید
کشف ۲۳ تن کالای اساسی سرقتی در بندر امام خمینی

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار "مهدی معصوم بیگی" اظهار داشت: اخیراً یکی از ترفندهای سارقان ایجاد وزن کاذب، جعل و مخدوش کردن بارنامه کامیون‌های باری است.

وی گفت: در این ارتباط ماموران یگان حفاظت سازمان بنادر در راستای کمک به شکوفایی اقتصاد مقاومتی و مبارزه با مفسدان اقتصادی، حین انجام طرح پایش عبور و مرور خودروها، به تعدادی کامیون حمل بار تجاری مشکوک می‌شوند.

وی افزود: پس از بررسی اسناد و مدارک و انجام توزین مجدد مشخص شد تناژ درج شده در بارنامه کامیون‌های حامل غلات و کودهای شیمیایی جمعا ۵۶ تن درج شده است که با وزن واقعی کالاهای اساسی به مقدار ۷۹ تن دارای مغایرت است که در نتیجه این عملیات، با هوشیاری همکارانم در یگان حفاظت بندر امام خمینی (ره)، مقدار ۲۳ تن کالای اساسی سرقتی کشف و ضبط شد.

سردار معصوم بیگی با بیان اینکه در این عملیات، سه دستگاه کامیون توقیف، چهار نفر دستگیر و به همراه پرونده های متشکله برای سیر مراحل قضائی به دادسرای عمومی و انقلاب بندر امام خمینی (ره) ارجاع شدند، خاطرنشان کرد: به افرد سودجو و سارقانی که با مخدوش کردن اسناد حمل بار و هرگونه اقدام مجرمانه، قصد سرقت دارند هشدار می دهیم با توجه به تعهد، هوشیاری و مهارت‌های فنی کارکنان یگان‌های حفاظت بنادر و دریانوردی در سراسر کشور اجازه هیچگونه سرقت محموله را که متعلق به همه مردم ایران اسلامی است، نخواهیم داد.

کارشناسان ارزش محموله سرقتی به وزن ۲۳ تن را ۲ میلیارد و ۲۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال برآورد کرده اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت