میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در معاملات امروز؛

قیمت نفت خام افزایش یافت

قیمت نفت خام در معاملات امروز، پنجشنبه، در حالی افزایش یافت که تولید نفت خام آمریکا پس از طوفان آیدا هنوز به سطح قبلی بازنگشته است.
کد خبر: ۱۰۷۵۱۴۰
| |
3875 بازدید

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در معاملات امروز، پنجشنبه، در حالی افزایش یافت که تولید نفت خام آمریکا پس از طوفان آیدا هنوز به سطح قبلی بازنگشته است.

تا ساعت ۷:۰۳ به وقت تهران، قیمت نفت خام برنت، بنچ‌مارک جهانی قیمت نفت، ۰.۲۹ درصد رشد کرد و به ۷۲.۸۱ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، تا این لحظه ۰.۲۲ درصد رشد کرد و به ۶۹.۴۵ دلار رسید.

هر دو شاخص نفت خام در پایان معاملات دیشب بیش از یک درصد جهش کرده بودند تا بخشی از سقوط روز سه‌شنبه را جبران کنند.

تولیدکنندگان نفت خلیج مکزیک آمریکا هنوز با گذشت ۹ روز از طوفان آیدا نتوانسته‌اند به تولید خود بازگردند. تا پایان روز سه‌شنبه به وقت آمریکا (ظهر چهارشنبه به وقت تهران) همچنان ۸۰ درصد از اسکله‌های نفتی خلیج مکزیک تعطیل بودند. ۱۷.۵ میلیون بشکه نفت در این مدت از بازارهای جهانی کم شده است.

چاه‌های نفت خلیج مکزیک ۱۷ درصد کل تولید نفت خام آمریکا را به عهده دارند.

حالا نگاه سرمایه‌گذاران بازارهای نفت به انتشار گزارش انبارهای نفت خام آمریکا دوخته شده که امروز منتشر می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت